fbpx

ISOGREEN devine un actor cheie în Economia Circulară – Premiul de Excelență la GREEN GALA AWARDS 2023

WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.03.44
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.03.45 (1)
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.03.45
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.13.17
previous arrow
next arrow
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.03.44
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.03.45 (1)
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.03.45
WhatsApp Image 2023-10-30 at 15.13.17
previous arrow
next arrow

Într-o lume în care sustenabilitatea și eficiența energetică sunt cruciale, ISOGREEN a reușit să se distingă. 26 octombrie a marcat un moment de referință pentru compania noastră, când am fost onorați cu Premiul de Excelență în utilizarea principiilor de Economie Circulară la GREEN GALA AWARDS 2023.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) și Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF). Găzduit la One Towers în București, evenimentul a avut o participare semnificativă, cu peste 60 de companii, instituții bancare și autorități publice locale. În plus, a fost onorat de prezența Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.

Juriul independent a fost format din specialiști de renume din domeniul academic, privat și administrației centrale. Printre aceștia s-au numărat Luminița Bălălău, Guvernul României, Departamentul de Dezvoltare Durabilă; Directia Strategii Programe și Poriecte de Dezvoltare Durabilă, Șerban Țigănaș, Decan Facultatea de Arhitectură și Urbanism, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Cofondator Dico&Țigănaș – Birou de Arhitectură, Horia Petran, Președintele Clusterului Pro nZEB, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN – INCERC, Dorin Beu, Conferențiar Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Președintele RoGBC Transilvania, Ciprian Sipoș, Zero Waste Creative Thinker, Green Interior Designer.

Ce reprezintă acest premiu pentru ISOGREEN?

Acest premiu de Excelență în utilizarea principiilor de Economie Circulară nu este doar o medalie pe care o adăugăm la colecția de realizări, este un simbol al validării și recunoașterii continue a misiunii noastre. De peste 6 ani, ISOGREEN a fost angajata într-o călătorie de a se alătura schimbării paradigmei în industria construcțiilor, punând accent pe eficiența energetică și confortul locuințelor într-un mod sustenabil.

Prin acest premiu, nu doar că ne consolidăm poziția în piață, dar și reafirmăm angajamentul nostru față de inovație, sustenabilitate și responsabilitate socială. Ne mândrim cu faptul că am dezvoltat soluții de termoizolație de cea mai bună calitate, obținute prin reciclarea deșeurilor de hârtie. Acest proces nu numai că îmbunătățește eficiența energetică a clădirilor, dar și contribuie la economia circulară, minimizând deșeurile și impactul asupra mediului înconjurător.

Premiul vine și ca o recunoaștere a eforturilor noastre de a colabora cu parteneri strategici, autorități locale și organizații non-profit pentru a promova practici sustenabile în construcții. Este un impuls care ne motivează să continuăm să explorăm noi tehnologii și metode care pot aduce un impact pozitiv asupra societății și planetei.

În concluzie, acest premiu nu este doar o onoare, ci și o mare responsabilitate. Ne simțim încurajați și obligați să continuăm să ne îndeplinim misiunea cu aceeași pasiune și dedicare ca până acum, știind că eforturile noastre contribuie la un viitor mai verde.

Impactul în piață

Obținerea acestui premiu vine într-un context de transformare semnificativă a industriei construcțiilor din România, o industrie care începe să îmbrățișeze în mod serios principiile sustenabilității. În această dinamică, premiul ne amplifică nu doar vizibilitatea, ci și credibilitatea ca un actor de încredere în domeniul materialelor de construcții sustenabile.

Impactul imediat se reflectă în modul în care clienții, partenerii și investitorii ne percep. Acest premiu funcționează ca un aviz de excelență, care ne deschide uși către noi oportunități de colaborare și parteneriate strategice. Este, de asemenea, un factor de diferențiere într-o piață tot mai competitivă, oferindu-ne un avantaj competitiv în proiecte de anvergură.

În plus, premiul vine ca un impuls pentru inovația internă. Echipa noastră este acum mai motivată să continue cercetarea și dezvoltarea de produse și servicii care să răspundă la provocările ecologice și sociale ale timpului nostru.

Impactul acestui premiu transcende simpla recunoaștere și ne poziționează ca un catalizator pentru schimbare într-o industrie în plină evoluție. Este un pas important în misiunea noastră de a ne alătura celor mai buni din industrie, care fac din construcții un sector mai responsabil și mai sustenabil.

Planuri de dezvoltare sustenabilă: viziunea ISOGREEN pentru un viitor responsabil

În lumina recentei recunoașteri, este important să subliniem că ambiția noastră nu se oprește aici. Suntem dedicați unei strategii de creștere care nu doar să ne consolideze poziția în piață, dar să și contribuie la un viitor mai sustenabil.

Investiții în inovație

Unul dintre pilonii principali ai planului nostru de dezvoltare este investiția continuă în cercetare și dezvoltare. Ne propunem să colaborăm cu institute de cercetare și universități pentru a dezvolta tehnologii de vârf care să permită o construcție mai eficientă și mai puțin dăunătoare pentru mediu.

Parteneriate strategice

Vom continua să încheiem parteneriate cu organizații și entități care împărtășesc viziunea noastră pentru viitor. Aceste colaborări vor avea ca scop dezvoltarea de soluții green și implementarea lor în proiecte de anvergură, atât la nivel național, cât și internațional.

Extinderea gamei de produse

Planificăm să diversificăm și să extindem gama noastră de produse sustenabile. Fiecare nou produs va fi supus unor teste riguroase pentru a ne asigura că îndeplinește standardele noastre înalte de calitate și eficiență.

Explorarea noilor piețe

Avem în vedere și extinderea geografică a afacerii noastre. Vom începe cu o analiză de piață pentru a identifica regiunile unde produsele și serviciile noastre pot avea cel mai mare impact pozitiv.

Responsabilitate socială

În plus, ne vom intensifica eforturile în domeniul responsabilității sociale corporative, implicându-ne în proiecte care aduc beneficii comunităților locale și care susțin dezvoltarea durabilă.

Planurile noastre de dezvoltare sustenabilă sunt ambițioase, dar organice, realizabile, și reflectă angajamentul nostru profund față de un viitor mai responsabil. Într-o lume în care fiecare pas contează, acest premiu reprezintă nu doar o realizare pentru ISOGREEN, ci și un semnal pozitiv pentru întreaga societate. Ne angajăm să ajungem printre jucătorii cheie în domeniul construcțiilor sustenabile și să contribuim la un viitor mai verde pentru noi toți.