fbpx

Livrare prin Curier

Livrarea prin curier este posibila pentru comenzi care nu depasesc 100 kg si care nu sunt voluminoase. Plata se poate realiza ramburs la livrare. In cazul expedierii prin curier a unor produse speciale, sau in cazul in care costul pentru curierat este foarte ridicat, ISOGREEN TM SRL isi rezerva dreptul sa solicite plata in avans a comenzii. In cazul in care o alta persoana receptioneaza comanda, va rugam sa precizati numele persoanei in comanda, sau persoana sa aiba asupra ei confirmarea comenzii trimisa pe email. Va vom contacta telefonic pentru confirmarea identitatii persoanei care receptioneaza comanda.

Livrare prin Pallex

In cazul produselor voluminoase (Fibre de celuloza ISOGREEN FCH100, utilaje, etc.) sau care sunt impachetate la paleti, expedierea acestora se realizeaza prin Pallex. Din cauza ca aceasta companie nu ofera serviciul ramburs, valoarea comenzii trebuie achitata in avans, inainte de expedierea produselor. Ora limita pentru comanda la transportator pentru incarcare intr-o anumita zi este 11.00. Pallex aduce produsele la adresa de livrare fara a le transporta in locuinta sau la etaj. Din acest motiv, asigurati-va ca aveti cum sa le descarcati si sa le transportati pana in locuinta.

Livrare cu Transport Propriu sau inchiriat

In cazul in care constatam ca este mai ieftin sau in cazul in care ai nevoie de livrare la o anumita ora, vom alege sa trimitem produsele cu transportul nostru sau un transport inchiriat. In acest caz, transportul este fie evidentiat pe factura, fie se achita direct transportatorului inchiriat.

Modificare sau Anulare Comanda

Daca v-ati razgandit si nu mai doriti un produs din comanda, vreti un alt produs decat cel comandat sau nu mai vreti niciunul dintre produsele comandate, ne puteti anunta cat mai repede la numarul 0771 083 876. Vom face tot posibilul sa modificam sau sa anulam comanda.

Termene de Livrare

Ne angajam sa livram comanda in termenul afisat pe site pentru fiecare produs. In cazul in care comanda contine produse cu termene de livrare diferite, termenul de livrare al comenzii va fi cel mai mare din termenele de plata al produselor componente.

Modalitati de Livrare

La comanda pe www.isogreen.eu, puteti alege una dintre optiunile de livrare de mai jos: Ridicare de la depozitele noastre din Turnu Măgurele, Teleorman sau Căzănești, Ialomita. Daca produsele pe care le-ati comandat sunt pe stoc la noi in depozit, le puteti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc cand ati inregistrat comanda, va vom anunta prin email sau telefonic cand acestea ajung in depozit, ca sa le puteti ridica. Produsele comandate sunt pastrate in depozit timp de 7 zile lucratoare. Daca ati platit deja comanda inainte sa sa o ridicati (cu cardul online, in rate, ordin de plata), va rugam sa aveti actul de identitate la dvs, ca sa putem inmana produsele. In cazul in care o alta persoana va ridica comanda, va rugam sa precizati numele persoanei in comanda, sau persoana sa aiba asupra ei confirmarea comenzii trimisa pe email. Persoanele fizice care ridica produsele trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate.

Livrare prin Curier in toata Tara

Daca este mai comod sa primiti produsele acasa, la santier sau la serviciu, alegeti la metoda de livrare „curier” si iti vom trimite produsele prin curierat rapid. Tariful pentru curierat este calculat si afisat inainte de finalizarea comenzii, dupa ce completati datele de livrare (judet, oras, strada etc). In cazul in care comandati produse mai grele sau mai voluminoase (Fibre de celuloza ISOGREEN FCH100, utilaje, etc.), contactati-ne, pentru ca le vom trimite prin curier. In acest caz, vom calcula exact cat costa transportul si va vom contacta inainte de a confirma comanda. Comanda si costul transportului se va confirma prin email de catre dvs. ISOGREEN TM SRL