fbpx
P
R
O
D
U
S
E

PLACI DIN FIBRA DE CELULOZA

Plăci semirigide din fibre de celuloză Ekovilla - Isogreen

Plăcile semirigide din fibre de celuloză sunt o izolaţie termică produsă în Finlanda, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, realizată din deșeuri de hârtie. Durabilitatea și rezistenţa în timp, bine dovedite, oferite de natură devin astfel o parte a vieţii bune în casa și familia ta.

Placile Ekovilla fabricate din fibra de celuloză sunt panouri termoizolante neacoperite, moi si elastice, potrivite in special pentru constructii din lemn datorita caracterului lor higroscopic. Placa este realizată din hârtie reciclată legată cu bicofibră și protejată cu săruri ignifuge. Izolaţia este potrivită atât pentru construcţii noi, cât și pentru cele existente Domeniile principale de aplicare sunt acoperișurile, podelele și pereţii. 

Natural

Căldura plăcilor semirigide din fibre de celuloză vine direct din natură. Când îţi izolezi casa cu fibră de celuloză, un material natural, ce are la bază lemnul, izolaţia casei tale va lega carbonul conţinut în ea de sine pe toată durata ciclului său de viaţă. Fibra de celuloză poate fi, de asemenea, reutilizată ca izolaţie sau în multe alte moduri după ciclul său de viaţă.

Respirabil

Casa ta are propria ei viaţă, la fel ca și locuitorii săi. Cu toţii trebuie să respirăm pentru a trăi. Fibra de celuloză permite casei tale să respire într-un mod care echilibrează schimbările și umiditatea aerului din interior folosind metodele proprii ale naturii. O casă respirabilă este un semn de siguranţă și bunăstare. Acesta este motivul pentru care alegerea izolaţiei potrivite este una dintre cele mai importante decizii luate în timpul procesului de construcţie.

Sustenabilitate

Căldura, siguranţa și ecologia sunt bazele unei vieţi bune pe care Isogreen și Ekovilla dorește să o îmbunătăţească prin propriile sale acţiuni. Împreună dorim să participăm la construirea unei vieţi bune ţinând cont de nevoile de mediu.

Plăcile semirigide din fibre de celuloză sunt ușor de instalat!

Placa semirigidă este instalată în interiorul distanţei dintre montanţi, astfel încât să umple complet spaţiul care i-a fost lăsat. Produsul poate fi instalat, de asemenea, în structuri de cărămidă și beton, folosind caroiaje. Tăierea se poate face folosind un ferăstrău sau un cuţit. 

Placile semirigide din fibre de celuloză se potrivesc nevoilor de izolare a caselor pe structura clasica de caramida, lemn si busteni, atat pentru constructii noi cat si pentru renovarea caselor vechi. Placile semirigide din fibre de celuloză sunt disponibile în diferite grosimi în funcţie de scop. 

 

D
O
C
U
M
E
N
T
E

Documentație