fbpx
P
R
O
D
U
S
E

ISOGREEN FCH 100

NOUA GENERAȚIE DE IZOLAȚIE TERMICĂ PENTRU CASA TA!

Termoizolația cu fibre de celuloză ISOGREEN FCH 100 este un produs perfomant, inovator pe piața materialelor de construcții termoziolante, natural, cu calități tehnice excepționale pentru termoizolarea acoperișului, termoizolarea pereților interiori, termoizolarea pereților de tip sandwich la case din lemn, izolarea fonică a pereților și a podelelor, dar și pentru izolarea și realizarea fațadelor ventilate.

ISOGREEN FCH 100 are capacitatea de a izola diferite cavități din ziduri asigurând astfel o protecție perfectă. Izolația cu celuloză poate fi folosită pentru clădiri noi sau vechi, pe structură de lemn, cărămidă sau beton.

Fiind permeabil la vaporii de apă, ISOGREEN FCH 100 păstrează structura casei în stare uscată în mod permanent, evitând eventualele probleme întâlnite la izolațiile convenționale (formarea condensului, apariția mucegaiului etc). ISOGREEN FCH 100 este rezistent la foc, se injectează foarte ușor și nu irită pielea. Nu conține si nu emană substanțe periculoase mediului sau sănătății umane!

Calitatea produsului

Termoizolația din fibre de celuloză ISOGREEN FCH 100 este realizată de ISOGREEN România conform unui proces tehnologic propriu, certificat din punct de vedere al managementului calității. Acesta asigură, în permanență, condițiile de menținere a constantei calității produsului, realizat prin efectuarea controlului calității în procesul de fabricație, dar și a produselor finite, prin personal specializat. De asemenea, anual, se execută un control extern al produselor la un laborator de specialitate, neutru, autorizat, conform cerințelor Consiliului tehnic permanent pentru construcții.

ISOGREEN FHC100 este certificat ISO9001 în cea mai mare retea internationala, IQNet, formata din cele mai importante organisme nationale de certificare.

ISOGREEN FHC100 deține o certificare Green Homes Solution (material de construcție pentru case verzi) de către Romania Green Building Council (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi), filiala World Green Building Council.

ISOGREEN FCH100 deține un Certificat de licențã GS1 pentru urmarirea, trasarea si retragerea produselor si pentru verificarea identitatii unui produs la nivel global

Calitatea produsului
Avantajele fibrei de celuloză

Avantajele fibrei de celuloză

Izolația cu ISOGREEN FCH 100, produs realizat din fibre de celuloză de hârtie, se dovedește că fiind o alternativă viabilă la materialele tradiționale de izolație și este o opțiune aleasă tot mai des de către beneficiari.

A
V
A
N
T
A
J
E

De ce să alegeți ISOGREEN FCH 100?

Avantajele produsului nostru, în raport cu alte produse de termoizolație:

ECONOMISIȚI PÂNĂ LA 35% DIN FACTURA DE ENERGIE

ISOGREEN FCH 100 păstrează un ambient răcoros pe timpul verii și unul călduros pe timpul iernii. Izolația cu fibre de celuloză este atât de eficientă, încât vă poate reduce semnificativ factura de energie, fiind o investiție rentabilă pentru dumneavoastră, menținând ridicată pe termen lung valoarea imobilului dumneavoastră, și totodată reducând facturile la energie. Se realizează un calcul de compensare a costurilor de achiziție și astfel rezultă randamente solide și sigure, care oferă investiții clasice reduse.

Rezistență
superioară la foc

Pentru că, în caz de incendiu, fiecare secundă contează, termoizolația ISOGREEN FCH 100 vă poate oferi mai mult timp pentru evacua locuința, fiind cu 57% mai rezistent la foc, decât alte tipuri de izolații termice. Rapoartele de încercare încadrează ISOGREEN FCH100 într-o clasă superioară de rezistență la foc, izolația neîntreținând arderea, fiind un material ce se stinge în lipsa unei flacări de întreținere și al cărui aport la dezvoltarea incendiului este foarte mic.

Absoarbe
zgomotele

Datorită modului de instalare (prin suflare / injectare, pătrunzând în cele mai mici spații) și a densității mult mai mari, în comparație cu alte tipuri de izolație, ISOGREEN FCH 100 oferă o reducere superioară a transferului de zgomot prin acoperiș, pardoseli și pereți. Acest beneficiu suplimentar al izolației de celuloză este deosebit de important pentru apartamente, condominii, birouri și hoteluri, dar este, de asemenea, util pentru a reduce sunetul în spatii industriale, cafenele, case construite în zone urbane sau cu traffic intens.

celuloză izolație

Se poate instala cu ușurință oriunde!

Sistemul de termoizolare naturală cu fibre de celuloză din hârtie ISOGREEN FCH 100 este folosit pentru termoizolarea clădirilor vechi și noi, pe structură de lemn, metal sau zidărie, a podurilor, șarpantelor, a pereților interior sau exteriori și a podelelor. Instalarea termoizolației se face cu ajutorul utilajelor de injectare ISOGREEN MAXXBlow de către lucrători specializați, urmând proceduri specifice termoizolării cu fibre de celuloză.

Între aplicațiile sistemului de izolație cu fibre de celuloză ISOGREEN FCH 100 se număra: izolări interioare, izolarea acoperișului, izolarea termică a mansardei, izolarea podurilor nelocuite, izolarea caselor din lemn, izolarea caselor de metal sau din zidărie, izolarea termică a spațiilor industriale (ex. depozite, hale), izolarea construcțiilor anexe (ex. garaje).

D
O
C
U
M
E
N
T
E

Documentație