fbpx
S
E
R
V
I
C
I
I

Proiecte

izolație celuloză Instalăm rapid în orice locație

Între aplicațiile sistemului de termoizolare cu fibre de celuloză ISOGREEN FCH 100 se numără: izolări interioare, izolarea acoperișului, izolarea termică a mansardei, izolarea podurilor nelocuite, izolarea caselor din lemn, izolarea caselor pe structura metalică sau zidărie, izolarea termică a spațiilor industriale (ex. depozite, hale), izolarea construcțiilor anexe (ex. garaje).

Lucrările de analiză și montaj sunt executate de echipa ISOGREEN ROMÂNIA și constau în mai multe etape, pe care le puteți vizualiza mai jos.

Analiza preliminară cu camera de termoviziune gratuit-consultanță
01

ANALIZĂ PRELIMINARĂ CU CAMERA DE TERMOVIZIUNE GRATUIT - CONSULTANȚĂ

O echipă de specialiști va ajunge la dumneavoastră făcând o analiză gratuită a spațiului de izolat, urmând ca în baza raportului generat cu programe software performante, unice în piața de izolații termice, să se stabilească necesarul de material izolant. Acesta se va genera în funcție de suprafața, grosimea stratului necesar, densitatea necesară pentru performanțe ridicate ce poate varia între 40 și 60 kg/m3 și tipul de folie cu barieră de vapori (dacă este cazul).

02

Calculul costurilor

Costul se va stabili în baza parametrilor identificați și constituie o ofertă personalizată pentru fiecare lucrare în parte, variabilele în astfel de situații fiind multiple, iar avansarea unor costuri fără o analiză preliminară nu poate fi realizată într-un mod profesionist, având în vedere că misiunea noastră este de a realiza lucrări calitative, durabile și performante. Ce putem susține este că performanțele termoizolării cu fibre de celuloză sunt net superioare tipurilor clasice de materiale termoizolante din piață, iar costurile competitive, ba chiar de multe ori mai mici.

Calculul costurilor
Pregătirea lucrării
03

PREGĂTIREA LUCRĂRII

În fază preliminară de pregătire, un inginer în construcții și doi specialiști ai ISOGREEN România se vor deplasa în locația dumneavoastră și vor instala aparatura necesară execuției lucrării de termoizolație cu fibre de celuloză, vor pregăti suprafața în funcție de situație, și vor executa lucrarea în bază datelor generate în raportul de analiză și cu ajutorul utilajului de suflare ISOGREEN MAXXBlow.

04

Izolare cu fibre de celuloză

Injectarea materialului se va face controlat, ISOGREEN deținând echipamente performante de suflare a fibrelor de celuloză ce pot monitoriza ușor cantitatea de material folosit, cantitatea de aer, cât și densitatea acestuia în spațiul în care se injectează. Practic, deținem controlul calității lucrărilor pe care le executăm, realizând astfel o distribuție optimă a materialulul izolant în funcție de necesitate, reducând astfel costurile dumneavoastră. Fibrele de celuloză vor ajunge cu ușurință în orice spațiu sau zonă îngustă, nelăsând goluri de aer sau rosturi așa cum se întâmplă în cazul vatei minerale. Se formează astfel o pătură de celuloză etanșă, oferind o barieră fono-termică eficientă.

izolare cu celuloza pret
Izolatie celuloz[ - analiz[ post lucrare
05

Analiză post-lucrare cu camera de termoviziune – recepția lucrării

Pentru a putea sesiza cu ușurință rezultatele serviciilor noastre, vom efectua în fază de recepție a lucrării o nouă anliză cu camera de termoviziune ce va demonstra eficiența izolației instalate.

LUCRAȚI CU NOI

Putem crește împreuna! Puteți deveni instalator sau distribuitor ISOGREEN. Veți beneficia de prețuri preferențiale la produsele noastre, training și consultanță gratuită.